Veilig betalen met:
ideal paypal amazonpay phone sms daopay coinpayments skrill
 

Koop Playstation tegoed met een PSN Card

Waardeer je Playstation Network tegoed op met een PSN card, eenvoudiger kan het niet! Koop de Playstation code eenvoudig online en wissel deze in op je PSN account.

De Playstation code verschijnt direct na betaling op je scherm en je kan hem meteen inwisselen op je Playstation account. Binnen enkele minuten is het geregeld en kan je weer content kopen in de PSN Store!

Hoe werkt een Playstation Network Card?

Een PSN Card is een prepaid cadeaukaart waarmee je jouw PSN tegoed kunt opwaarderen. Normaal gesproken moet je deze Kaart in de winkel kopen, maar op 123psncard.nl kan je de PSN code meteen online kopen! De PSN Card is meteen in te wisselen op je PSN account.

Wissel de PSN code in op je PSN account om je Playstation Network tegoed op te waarderen, zonder dat je ergens aan vastzit!

Print op cadeaupapier

Wil je een PSN Card cadeau geven? Print de PSN Card dan op cadeaupapier, zo heb je binnen enkele minuten het ideale cadeau!

We hebben verschillende soorten cadeaupapier waar je uit kunt kiezen, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

PSN code inwisselen

Je kunt de PSN code inwisselen via de website van Sony of via je console. Je hebt een account nodig om de code te kunnen inwisselen. Gebruik onze inwisselpagina, de link Automatisch inwisselen of wissel de Playstation code handmatig in:

  • Log in met je PSN account op je console (Playstation 3, 4 of PSP)
  • Ga naar de Playstation Store.
  • Selecteer het icoon 'inlossen van codes'.
  • Vul de 12-cijferige code in die je hebt gekocht en klik op 'Doorgaan'.

Meer informatie over het inwisselen van een PSN code vind je in onze Playstation handleiding.